Veggipedia

Veggipedia

In de Veggipedia-app kunnen telers, verpakkers, importeurs en veredelaars aanvullingen doen op de algemene productinformatie. Het bedrijf achter dit product is helaas nog niet aangemeld, dus voor dit product is nog geen bedrijfs-specifieke informatie beschikbaar. Door terug te keren kunt u alle algemene productinformatie lezen in Veggipedia. Veggipedia is een grote online database vol met groenten- en fruitinformatie, tips, recepten bereidingswijzen en meer.

Frug I Com is een unieke samenwerking van de Nederlandse Aardappelen, Groenten- en Fruitketen (AGF-keten). Uiteindelijke doelstelling is het invoeren van elektronische gegevensuitwisseling tussen de AGF-schakels, door uniforme wijze van labeling met gebruik vanĀ elektronische berichten. Door de standaard kunnen AGF-bedrijven informatie uit de keten optimaal gebruiken voor bijvoorbeeld orderafhandeling, producttracering, logistieke optimalisatie en kwaliteitsverbetering. Dit alles met als resultaat een snellere en efficiĆ«ntere AGF-keten waar minder fouten gemaakt worden.

Voor deze producten is helaas nog geen extra bedrijfs-specifieke informatie beschikbaar.

Aardbei
Ananas

Onze ananassen zijn van top kwaliteit. Wij dragen er zorg voor dat u altijd een vers product in handen heeft. Om dit te bereiken dragen wij er zorg voor dat de ananassen zo snel mogelijk na het oogsten bij u in de winkel liggen..

Reageren