Bimi met champignons

Ingrediƫnten

  • 1 ui
  • 250 gram bimi
  • 1 eetlepel vloeibare margarine
  • 250 gram champignons
  • 2 theelepels ketjap manis

Bereidingswijze

1. Snijd eventueel de houtige uiteinden van de bimi en was de groente.
2. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
3. Pel de ui en snijd hem klein.
4. Kook de bimi ca. 3 minuten in weinig water.
5. Bak de champignons met de ui op hoog vuur in de margarine.
6. Warm de uitgelekte bimi kort mee en maak de groente op smaak met een beetje ketjap.

Menusuggestie: Lekker met biefstuk en aardappelen.

 

Voedingswaarde per persoon

Energie 112 kcal
Eiwit 8.24 gram
Koolhydraten 5.02 gram
Waarvan suikers 3.27 gram
Vet 5.38 gram
Waarvan verzadigd 0.67 gram
Vezels 5.86 gram
Zout 0 gram