Chinese kool met gember

Ingrediƫnten

  • 1 stukje gemberwortel
  • 700 gram Chinese kool
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • 1 eetlepel olie
  • 1 (rode) ui

Bereidingswijze

1. Maak de groente schoon. Snijd de ui in snippers en de kool in repen.
2. Schil het stukje gemberwortel.
3. Fruit de ui in de olie glazig. Rasp de gemberwortel boven de pan.
4. Roerbak de Chinese kool enkele minuten mee.
5. Voeg de ketjap toe en warm het geheel goed door.

Menusuggestie: Lekker met geroerbakte reepjes bief en aardappelen.

 

Voedingswaarde per persoon

Energie 134 kcal
Eiwit 3.29 gram
Koolhydraten 15.17 gram
Waarvan suikers 5.38 gram
Vet 5.1 gram
Waarvan verzadigd 0.78 gram
Vezels 7.23 gram
Zout 0.46 gram