Pastinaak met komijn

Afbeelding:Voedingscentrum

Ingredi├źnten

  • ┬Ż eetlepel komijnzaad
  • 1 eetlepel olie
  • 400 gram pastinaak

Bereidingswijze

1. Schrap de pastinaak en verwijder de uiteinden. Snijd de pastinaak in plakken.
2. Kook de plakken pastinaak in ca. 10 minuten gaar.
3. Rooster het komijnzaad in een droge koekenpan tot het gaat geuren.
4. Voeg de olie en de afgegoten pastinaak toe en warm het geheel goed door.

Menusuggestie: Lekker met een ribkarbonade en aardappelen.


 

Voedingswaarde per persoon

Energie 171 kcal
Eiwit 3 gram
Koolhydraten 20.29 gram
Waarvan suikers 9.8 gram
Vet 7.28 gram
Waarvan verzadigd 1.13 gram
Vezels 6.41 gram
Zout 0.02 gram