Gestoofde appel met kaneel

Afbeelding:Veggipedia

Ingrediƫnten

  • 2 appels
  • 2 perssinaasappels
  • 1 kaneelstokje
  • 1 eetlepel vloeibare honing

Bereidingswijze

  1. Pers de sinaasappels uit.
  2. Breek het kaneelstokje in tweeën.
  3. Boor de klokhuizen uit de appels en schil de appels.
  4. Plaats de appels in een kleine steelpan. Vul de holte met het halve kaneelstokje.
  5. Druppel wat honing over de appels.
  6. Giet het sinaasappelsap er bij en laat de appels in ca. 10 minuten gaar worden.

Voedingswaarde per persoon

Energie 145 kcal
Eiwit 1 gram
Koolhydraten 30 gram
Waarvan suikers 30 gram
Vet 1 gram
Waarvan verzadigd 0 gram
Vezels 3 gram
Zout 0 gram