Eiwrap gevuld met puntpaprika, cressen en aubergine

Ingrediënten

  • 5 eieren
  • 3 aubergines
  • peper
  • olijfolie
  • mix van crescent (micro vegetables)
  • mix van cressen (micro vegetables)
  • 3 puntpaprika's

Bereidingswijze

1. Klop de eieren los met wat vers gemalen peper. Bak van de eieren flinterdunne omeletten (frittatas) in een scheutje olijfolie.
2. Verhit ondertussen een grillpan. Snijd aubergines over de lengte en besprenkel met wat olijfolie. Gril de aubergine 2-3 minuten aan beide zijden.
3. Snijd de puntpaprika's over de lengte in jullienne repen (smalle reepjes). 
4. Doe alle ingrediënten in de lengte in een wrap en rol dicht en snijd diagonaal doormidden. Eet smakelijk! 

 

Voedingswaarde per persoon

Energie 110 kcal
Eiwit 5 gram
Koolhydraten 5 gram
Waarvan suikers 0 gram
Vet 7 gram
Waarvan verzadigd 2 gram
Vezels 3 gram
Zout 0 gram