Milkshake van frambozen

Ingrediƫnten

  • 150 g diepgevroren frambozen
  • koolzuurhoudend mineraalwater
  • 2 1/2 dl ijskoude halfvolle melk

Bereidingswijze

1. Laat de diepgevroren frambozen in ca. 15 minuten een beetje ontdooien.
2. Pureer de vruchten in een keukenmachine, blender of met de staafmixer.
3. Schenk er langzaam (al draaiend) de ijskoude melk bij. Blijf net zolang mixen tot de shake schuimig is. Voeg onder het mixen eventueel een beetje mineraalwater toe. Serveer meteen in een hoog glas. Geniet ervan! 

 

Voedingswaarde per persoon

Energie 85 kcal
Eiwit 5 gram
Koolhydraten 9 gram
Waarvan suikers 0 gram
Vet 2 gram
Waarvan verzadigd 1 gram
Vezels 2 gram
Zout 0.14 gram