Meloen gevuld met fruitsalade

Ingrediƫnten

  • 75 g aardbeien
  • 50 g kersen
  • 50 g frambozen
  • 50 g aalbessen
  • 1 nectarine
  • 1 eetlepel magere kwark
  • evt. zoetstof
  • 1 kleine meloen (charentais of netmeloen)

Bereidingswijze

1. Snijd van de meloen een kapje af. Verwijder de pitten en hol de meloen uit met een meloenbolletjeslepel. Doe de meloenbolletjes in een kom.
2. Maak de andere vruchten schoon.
3. Halveer de aardbeien en snijd de nectarines in blokjes.
4. Schep de vruchten door de meloenballetjes.
5. Roer de kwark door het fruit samen met eventueel wat zoetstof. Schep de salade in de uitgeholde meloen.
6. Zet de meloen ca. 1 uur koud weg alvorens te serveren. Romantisch samen uitlepelen. Geniet ervan! 

 

Voedingswaarde per persoon

Energie 120 kcal
Eiwit 4 gram
Koolhydraten 23 gram
Waarvan suikers 0 gram
Vet 0.1 gram
Waarvan verzadigd 0.1 gram
Vezels 3 gram
Zout 0.09 gram