Gevulde wraps met paddenstoelen

Ingrediënten

  • 1 sjalotje
  • mespuntje kerrie
  • 2 plakjes ham
  • 50 g tauge
  • 2 volkorenwraps
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 doosje paddenstoelen seizoenmelange (150 g)
  • 2 eetlepels sojasaus met minder zout

Bereidingswijze

1. Veeg de paddestoelen schoon met een keukenpapiertje of champignonborsteltje. Snijd de steeltjes in stukjes.
2. Pel de sjalot en snijd deze fijn.
3. Snijd de ham in reepjes.
4. Verhit de olie in een wok of koekenpan. Bak de paddestoelen samen met de sjalot, de kerriepoeder, de ham en de taugé enkele minuten. Schep af en toe om. Voeg de sojasaus toe.
5. Verwarm de wraps aan beide kanten 1 minuut in een droge koekenpan. 
6. Vul de wraps met de gebakken paddestoelen. Eet smakelijk! 

Voedingswaarde per persoon

Energie 225 kcal
Eiwit 10 gram
Koolhydraten 27 gram
Waarvan suikers 0 gram
Vet 8 gram
Waarvan verzadigd 1 gram
Vezels 5 gram
Zout 1.2 gram