Gegrilde tomaten

Ingrediënten

  • 2 takjes peterselie
  • 2 vleestomaten
  • 1/2 ui
  • 2 eetlepels geraspte 30+ kaas

Bereidingswijze

1. Verwarm de grill voor.
2. Knip de peterselie boven een kopje fijn.
3. Pel en snipper de ui.
4. Roer de ui met de kaas door de peterselie.
5. Halveer de vleestomaten en zet ze met de snijkant naar boven in een ovenschaal.
6. Verdeel het ui-kaasmengsel over de tomaten. Laat de tomaten in ongeveer 5 minuten onder de grill heet worden en de kaas smelten. Eet smakelijk! 

 

Voedingswaarde per persoon

Energie 70 kcal
Eiwit 4 gram
Koolhydraten 6 gram
Waarvan suikers 0 gram
Vet 3 gram
Waarvan verzadigd 1 gram
Vezels 3 gram
Zout 0.18 gram