Appel met warme geitenkaas

Ingrediƫnten

  • 2 appelen
  • 2 eetlepels honing
  • 2 sneetjes volkorenbrood
  • 30 g verse geitenkaas of huttenkase
  • 2 eetlepels gehakte ongezouten walnoten

Bereidingswijze

1. Verwarm de grill voor.
2. 
Was de appels, snijd ze doormidden en verwijder de klokhuizen. Snijd de appels in plakjes.
3. Verdeel de plakjes appel over 2 ovenvaste bordjes en leg de hüttenkäse of verse geitenkaas er bovenop.
4. Schuif de bordjes onder de hete grill tot de kaas warm geworden is.
5. Verdeel de honing en gehakte walnoten over de kaas.
6. Serveer de sneetjes volkorenbrood er bij. Geniet ervan! 

 

Voedingswaarde per persoon

Energie 400 kcal
Eiwit 10 gram
Koolhydraten 49 gram
Waarvan suikers 0 gram
Vet 17 gram
Waarvan verzadigd 3 gram
Vezels 6 gram
Zout 0.52 gram