Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Cocktailavocado’s zijn wat lastiger te schillen dan gewone avocado’s. We geven je een paar snelle tips om het je makkelijk te maken.

Tips:

  • Je kunt een rijpe cocktailavocado in de lengte doorsnijden en het vruchtvlees uitlepelen.
  • Je kunt het vruchtvlees uit de schil knijpen.
  • Of je kunt de avocado zelfs met schil en al opeten.

Besprenkel het vruchtvlees met een klein beetje citroensap, om verkleuren te voorkomen.