Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Je kunt de peulen net als de snijboon verwerken door ze in diagonale stukjes te snijden. Werk wel snel. Onder invloed van de zuurstof worden de bonen snel bruin.

De jonge bonen kunnen zowel rauw als gestoomd of gebakken gegeten worden.

Bereidingstijden

De kooktijd van gedroogde zaden bedraagt 25 - 30 minuten, nadat ze eerst in water geweekt zijn.