Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

De bruine, stevige buitenzijde moet geschild worden. Omdat yam heel hard is, gaat dit vrij lastig. Tip: Probeer yam eerst in de schil te koken en dan te schillen. Door verhitting wordt de schil zachter en krijg je deze er makkelijker af.

Bereidingstijden

De kooktijd van yam is langer dan die van aardappelen (= ca. 20 minuten). Prik erin met een vork om te checken of de yam gaar is.