Fiordifrutta

Fiordifrutta is revolutionair fruitbeleg, gemaakt van 100% biologisch fruit van de beste kwaliteit, gezoet met biologisch appelsap, zonder conserveermiddelen en kleurstoffen. Alleen het beste, met de hand geplukte fruit is goed genoeg voor de recepturen van de familie Rigoni.

Het verhaal van Rigoni di Asiago begon bijna 100 jaar geleden, toen ‘nonna’ Elisa Rigoni van de bijenteelt haar werk maakte. Vandaag de dag runt kleinzoon Andrea het bedrijf met dezelfde passie en liefde voor de natuur. Naast Fiordifrutta maakt Rigoni di Asiago ook biologische Nocciolata hazelnootpasta zonder palmolie, geïnspireerd op de Italiaanse traditie; en Mielbio, single origin honing van kleine Italiaanse imkers.

De bereidingswijze van Fiordifrutta is uniek, innovatief en gebeurt op kamertemperatuur. Doordat het fruit niet verwarmd wordt, blijven de kwaliteit, smaak en eigenschappen optimaal behouden. Fiordifrutta smeer je op brood, de pannenkoek, maar is ook heerlijk door de yoghurt, in een smoothie én puur, zo met een lepel uit de pot! 

Op 14 oktober verschijnt een leuke lunchtip met fruit en fruitspread op de Nederlandse Instagrampagina van Rigoni di Asiago (@rigoninederland).

De producten van Rigoni di Asiago zijn in Nederland verkrijgbaar bij Ekoplaza, Odin, G&W GezondheidsWinkel, speciaalzaken, natuurvoedingswinkels en -drogisterijen.

Algemene informatie

Naam:
Fiordifrutta
Organisatie:
Rigoni di Asiago
Contact:
José Scholtes-Cretier
Email: