Koppert Cress

Koppert Cress is voortdurend op zoek naar natuurlijke, innovatieve ingredi├źnten, die chefs kunnen gebruiken om de smaak, geur en presentatie van hun gerechten te intensiveren. Producten die voldoen aan de steeds strengere eisen van restaurants wereldwijd. Cressen zijn vers gekiemde plantjes van 100% natuurlijke, aromatische planten. Deze planten bieden een versheid en intensiteit in smaak en geur die alleen in jonge plantjes wordt aangetroffen.

Rob Baan roept op: zet de corona-loonsubsidie nuttig in

In deze Corona-periode zijn er bosjes problemen. Maar er zijn ook kansen. De overheid betaalt via de NOW de thuiszittende catering medewerkers voor wie nu geen werk is. Maak met behoud van de NOW gezonde maaltijden voor scholen. Je kunt het volgende week al geregeld hebben en het kost geen cent arbeid extra. We hebben nu een unieke kans om cateraars aan de gang te houden en kinderen goed te voeden. Deze kans van lage kosten komt, mag ik hopen, nooit meer. Dus snelle actie is nodig. De toekomst heeft haast.

200 gezonde lunches voor basisschoolkinderen 

In het kader van de Dutch Food Week en de Nationale Groente- en Fruitdag verzorgt van der Linde Catering op donderdag 15 oktober 200 gratis lunches voor kinderen van basisschool Het Kristal in Dordrecht.  

Hier eindigt de actie niet. Koppert Cress gaat door met verbinden van personen en partijen die een belangrijke rol hebben bij het structureel faciliteren van groente- en fruitrijke schoollunches voor kinderen.  

Algemene informatie

Naam:
Koppert Cress
Organisatie:
Koppert Cress
Contact:
Natasja van der Lely
Email: