Mitrofresh

Mitrofresh is producent, importeur, exporteur (in 26 landen) en groothandelaar van een assortiment van ongeveer 180 verschillende paddenstoelen, Aziatische groenten, fruit, roots en gedroogde paddenstoelen.

Wij vinden smaak super belangrijk en telen daarom in Kosovo onze eigen Eryngii paddenstoelen volgens de Japanse bottle techniek.

Met ons consumentenmerk M. Wild Flavors willen wij meer mensen kennis laten maken met nieuwe smaken, want er is nog zoveel te ontdekken over exotische paddenstoelen, Aziatische groenten en exotisch fruit. En nog ontelbare gerechten te maken!

In het kader van de Nationale Groente- en Fruitdag kunnen consumenten voor € 7,95 een foodbox bestellen via customers@mitrofresh.com. Deze foodbox kan tussen 12 t/m 16 oktober bij Mitrofresh aan de Transportweg 61 in Maasdijk (ZH) worden opgehaald. Met deze foodbox en een aantal items die iedereen wel standaard in huis heeft, kun je aan de slag met deze kookvideo en een heerlijke warme lunch maken bestaande uit: Aziatische stamppot, gevulde Nashi peer en een tomatenchutney.

Algemene informatie

Naam:
Mitrofresh
Organisatie:
Mitrofresh
Contact:
Mariëlle de Beer
Email: