Surprise Your Body

De insteek van Surprise Your Body (SYB) is het 'verrassen van je lichaam', waarbij kennis, bewustwording, variatie en vooral veel plezier voorop staat. Wij starten met SYB-kids, met als doel: kinderen en ouders/verzorgers op een interessante, toegankelijke en uitdagende manier kennis bijbrengen over voeding en een gezonde leefstijl.

Eten, drinken en bewegen zijn belangrijke basisbehoeften waar aandacht en rust voor nodig is. Voeding is het middel dat je elke dag opnieuw kunt inzetten om te zorgen voor je lichaam. Tegenwoordig is een groot aanbod aan voedsel op de markt. Daarnaast raken wij overprikkeld door informatie die het leven mooier en beter doen lijken.  

Terug naar onze natuur en stilstaan bij jezelf geeft je levensenergie. Wij geven graag tips en advies op een laagdrempelige en speelse manier. Daarnaast ontwikkelen wij bruikbare producten die een bewuste en gezondere leefstijl gemakkelijker te maken.

Op de Nationale Groente- en Fruitdag van het NAGF delen wij een gezonde lunch gemaakt van lokale producten die ouders zelf ook gemakkelijk kunnen maken. Tevens is op onze website een leuke kleurplaat te downloaden en natuurlijk sturen we je deze ook graag op per mail.

Algemene informatie

Naam:
Surprise Your Body
Organisatie:
Surprise Your Body
Contact:
Marijke de Vreeze en Kim Schuurman
Email: