Veggipedia nu ook voor professionals

Veggipedia, de online bron voor informatie over groenten en fruit, heeft nu een pagina voor professionals. Deze Veggipedia Professionals pagina is speciaal bedoeld voor iedereen die werkzaam is op het gebied van voeding zoals diëtisten, gewichtsconsulenten, huisartsen, praktijkondersteuners, doktersassistenten, leefstijlcoaches en onderwijzers. Hier vinden zij o.a. het laatste nieuws omtrent de consumptie van groenten en fruit en meer dan 60 rapporten, factsheets en artikelen in de kennisbank.

De Veggipedia Professionals omgeving is bedoeld om iedereen die werkzaam is op het gebied van voeding te helpen om de correcte informatie en het laatste nieuws te vinden over (de consumptie van) groenten en fruit. Zo kunnen zij hun cliënten, patiënten en leerlingen goed informeren, inspireren en stimuleren om meer groenten en fruit te eten.

Kennisbank

In de kennisbank kunnen bezoekers alle relevante documentatie vinden rondom het stimuleren van de consumptie van groenten en fruit. Momenteel is de kennisbank gevuld met meer dan 90 rapporten, factsheets en artikelen. Veggipedia blijft de kennisbank aanvullen met up-to-date documentatie.

Nationale Groente- en Fruitdag

Ook kunnen de bezoekers vragen stellen aan de Veggipedia Professionals en alles vinden over deelname aan de Nationale Groente- en Fruitdag, die jaarlijks op 14 oktober plaatsvindt. In 2021 deden maar liefst 140 organisaties mee aan deze dag.

Bekijk hier de Veggipedia Professionals pagina.