Pittige Chinese kool met ketjap

Ingrediƫnten

  • 1 theelepel sambal oelek
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • 1 eetlepel olie
  • 1 Chinese kool

Bereidingswijze

1. Maak de Chinese kool schoon en snijd de kool in repen.
2. Verwarm de olie in een wok of braadpan en bak hierin de sambal kort. Voeg de Chinese kool toe en roerbak de kool op hoog vuur enkele minuten mee tot de groente is geslonken.
3. Maak de Chinese kool op smaak met ketjap.

Menusuggestie: Lekker met geroerbakte reepjes bief en zilvervliesrijst.
 

Voedingswaarde per persoon

Energie 105 kcal
Eiwit 2.29 gram
Koolhydraten 10.2 gram
Waarvan suikers 4.18 gram
Vet 5.01 gram
Waarvan verzadigd 0.75 gram
Vezels 5.03 gram
Zout 0.62 gram