Chinese kool met kip

Ga naar:

Boodschappenlijst

600 g Chinese kool
2 eetlepels olie
200 g kipfilet in reepjes
1 ui
1 eetlepel kerriepoeder
1 theelepel gemberpoeder
1/2 theelepel chilipoeder

Bereidingswijze

1. Pel en snipper de ui.
2. Was en snijd de kool in reepjes.
3. Verhit de olie in een wok of hapjespan. Bak de ui even mee. Voeg de kipfilet, de kerriepoeder, de gemberpoeder en de chilipoeder toe. Bak de kipfilet al omscheppend in enkele minuten gaar. Schep de Chinese kool erdoor en roerbak tot de kool nog net knapperig is. Eet smakelijk! 

Tip: Lekker met zilvervliesrijst of aardappelen.  

 

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
280 kcal
Vet
12 gram
Eiwit
27 gram
Waarvan verzadigd
2 gram
Koolhydraten
11 gram
Vezels
10 gram
Waarvan suikers
3 gram
Zout
0.21 gram

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten