Andijvie geroerbakt met kummel

Ga naar:

Boodschappenlijst

700 gram andijvie
1 kleine ui
1 eetlepel olie
1 eetlepel kummel (karwijzaad)
citroensap

Bereidingswijze

  1. Was de struik andijvie en snijd de groente in smalle repen.
  2. Pel de ui en snijd hem klein. Fruit de ui in de olie glazig.
  3. Bak de kummel kort mee.
  4. Voeg de andijvie toe en roerbak de andijvie in enkele minuten gaar.
  5. Maak de groente op smaak met een paar druppels citroensap.

Bron: Voedingscentrum.

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
95 kcal
Vet
6 gram
Eiwit
3 gram
Waarvan verzadigd
1 gram
Koolhydraten
5 gram
Vezels
4 gram
Waarvan suikers
3 gram
Zout
0 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!