Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Karwij
Karwij

Karwij

Kruiden
Koel & donker
Karwij
Karwij

Karwijzaadjes wordt ook wel kummel genoemd. Het zijn hele kleine donkerbruine zaadjes van de karwijstruik. Karwij is familie van anijs, dille en venkel en dat proef je. Vooral in de Duitse en Australische keukens wordt het veel gebruikt. Karwij is een oeroude specerij. Je kunt karwij het beste op een donkere, droge plek bewaren.

Ook wel genoemd:

Karwijzaad
Kummel

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Karwij koop je zo. Daar hoef je niks aan schoon te maken en te bereiden. Je hoeft het alleen toe te voegen.

Informatie

Karwij kopen 

Teelt en seizoen

Tip

Karwij smaak 

Recepten met Karwij

Meer recepten
Andijvie geroerbakt met kummel

Andijvie geroerbakt met kummel

235gr groenten p.p.

Meer recepten

Verkrijgbaarheid

Uit Nederland

j

jan

f

feb

m

mrt

a

apr

m

mei

j

jun

j

jul

a

aug

s

sep

o

okt

n

nov

d

dec

Uit het buitenland

j

jan

f

feb

m

mrt

a

apr

m

mei

j

jun

j

jul

a

aug

s

sep

o

okt

n

nov

d

dec

Anijs

Anijs

Kruiden
Koel & donker
Dille

Dille

Nu in seizoen
Kruiden
Venkel

Venkel

Nu in seizoen
Groenten
Anijs

Anijs

Kruiden
Koel & donker
Dille

Dille

Nu in seizoen
Kruiden
Venkel

Venkel

Nu in seizoen
Groenten
Meer groenten en fruit