

Karwij


Karwijzaadjes wordt ook wel kummel genoemd. Het zijn hele kleine donkerbruine zaadjes van de karwijstruik. Karwij is familie van anijs, dille en venkel en dat proef je. Vooral in de Duitse en Australische keukens wordt het veel gebruikt. Karwij is een oeroude specerij. Je kunt karwij het beste op een donkere, droge plek bewaren.
Ook wel genoemd:
Bereiden & bewaren
- Bereiden
- Bewaren
Karwij koop je zo. Daar hoef je niks aan schoon te maken en te bereiden. Je hoeft het alleen toe te voegen.
Informatie
Teelt en seizoen
Tip
Karwij smaak
Recepten met Karwij
Meer receptenVerkrijgbaarheid
Uit Nederland
j
jan
f
feb
m
mrt
a
apr
m
mei
j
jun
j
jul
a
aug
s
sep
o
okt
n
nov
d
dec
Uit het buitenland
j
jan
f
feb
m
mrt
a
apr
m
mei
j
jun
j
jul
a
aug
s
sep
o
okt
n
nov
d
dec