Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Cardamom Leaves
Cardamom Leaves

Cardamom Leaves

Nu in seizoen
Groenten
Koelkast
Cardamom Leaves
Cardamom Leaves

De smaak van de Cardamom Leaves wordt omschreven als kaneel, houtachtig en lichtzoet. De smaak komt het best tot z'n recht als je de blaadjes verwarmt. Cardamom Leaves is één van de oudste en duurste specerijen ter wereld, met een unieke smaak en geur. Zowel het blad als de zaden kunnen gebruikt worden.

Ook wel genoemd:

Micro groente
Cardamom Leaves

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Was de blaadjes voor gebruik.

Informatie

Cardamom Leaves kopen

Teelt en seizoen

Tip

Cardamom Leaves smaak 

Verkrijgbaarheid

Uit Nederland

j

jan

f

feb

m

mrt

a

apr

m

mei

j

jun

j

jul

a

aug

s

sep

o

okt

n

nov

d

dec

Uit het buitenland

j

jan

f

feb

m

mrt

a

apr

m

mei

j

jun

j

jul

a

aug

s

sep

o

okt

n

nov

d

dec

Syrha Leaves®

Syrha Leaves®

Nu in seizoen
Groenten
Shiso Leaves Green

Shiso Leaves Green

Nu in seizoen
Groenten
Shiso Leaves Purple

Shiso Leaves Purple

Nu in seizoen
Groenten
Syrha Leaves®

Syrha Leaves®

Nu in seizoen
Groenten
Shiso Leaves Green

Shiso Leaves Green

Nu in seizoen
Groenten
Shiso Leaves Purple

Shiso Leaves Purple

Nu in seizoen
Groenten
Meer groenten en fruit