Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Een rode banaan is lastiger te pellen dan de gele banaan. Je kunt de schil het beste zo verwijderen: snijd de uiteindes van de vrucht af. Snijd vervolgens de schil in de lengte open. Eet de banaan uit het vuistjes of snijd de banaan in plakjes en verwerk de banaan in een salade of gerecht.

Na het pellen verkleurt een rode banaan snel. Wil je dit voorkomen? Eet de rode banaan snel op of besprenkel met wat citroensap.