Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Je kunt de komkommer zowel geschild als ongeschild gebruiken. Je kunt de komkommer raspen, in plakjes of blokjes snijden of er met een speciale lepel kleine bolletjes uitscheppen.

Bereidingstijden

Koken: ca. 10 minuten
Roerbakken: 3 - 4 minuten
Magnetron: 4 - 5 minuten
Smoren: ca. 15 minuten
Stomen: 15 - 20 minuten

Kromme komkommer schoonmaken

Voor gebruik was je de komkommer en snijd je een stukje van de uiteinden.