Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Na het wassen kun je de bladeren in stukken scheuren. Meng er vlak voor het serveren een dressing doorheen.

Is de kwaliteit wat minder geworden?
Snijd dan de stronk van de krop en leg de sla in een bak met water en ijsklontjes. Verwijder voor gebruik de buitenste bladeren. Maak de bladeren los, was ze en droog ze in een slacentrifuge of met een schone doek. Pluk de bladeren in kleine stukjes.

Bereidingstijden

Geen, deze sla wordt rauw gegeten.

Lollo bionda schoonmaken

Sla goed wassen in ruim water en laten uitlekken in een vergiet. Voor het uitlekken kun je ook een slacentrifuge gebruiken. Hiermee slinger je al het vocht eruit. Een andere optie is de bladeren droogdeppen met een schone theedoek.