Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Een groene start

2 januari 2019

Start je jaar groen met deze verse vitaminekanjer: de boerenkool! De Fransen noemen deze groene koolsoort heel toepasselijk: ‘chou frisee’, ofwel kool met krulletjes. De dikke bladeren hebben namelijk krullende rafels aan het uiteinde. De meeste mensen zien boerenkool alleen nog maar kant-en-klaar gesneden in de koeling of diepvries. Eigenlijk wel jammer, want met ongesneden boerenkool kun je veel meer variatie aanbrengen in je gerecht, zowel qua presentatie als qua smaak. Maar natuurlijk wel lekker handig en snel. Let bij het kopen van boerenkool goed op de kleur: deze moet heldergroen zijn. Lees meer op de Veggipedia boerenkoolpagina.
<h1>Een groene start</h1>