Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Ga voor Paars met Kalettes

22 oktober 2018

Kalettes zijn een natuurlijke hybride tussen spruitjes en boerenkool, ook wel bekend als Flower Sprout. De bedenkers waren op zoek naar een nieuwe spruit, maar dan met een mildere smaak. Zo ontstond de Kalette: een soort minikool met groene blaadjes en paarse strepen. Je kunt deze kanjer het beste even stomen en dan wokken, zo wordt de smaak én de kleur het beste behouden. Lees meer op de Kalettes productpagina op Veggipedia.
<h1>Ga voor Paars met Kalettes</h1>