Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Kleur van de Week: Geel

9 september 2018

Deze week gaan we voor Geel! Met een citroen en andere citrusvruchten geef je smaak aan je gerecht. Een vleugje citroenschil of een stukje citroen in je thee is een klein, maar goed begin van je dagelijkse portie fruit en bovendien een streling voor je smaakpapillen!
<h1>Kleur van de Week: Geel</h1>

We blijven nog even in de tropische sferen deze week met de gele ananas: Het symbool van tropisch genieten! Een rijpe ananas ruikt en smaakt heerlijk zoet. Het vruchtvlees glanst en voelt rond de kroon veerkrachtig aan. De vrucht lijkt op een grote dennenappel. Dat komt, omdat hij bestaat uit een heleboel bessen die zijn samengegroeid. Ananas wordt zo goed als rijp geplukt, omdat de vrucht nauwelijks narijpt. Verse ananas komt uit landen als Ivoorkust, Brazilië en Midden-Amerikaanse landen. Ananas is het hele jaar door verkrijgbaar.