De Groenten & Fruit decemberkalender: doe je mee?

Vandaag gaan we van start met de Groenten & Fruit Decemberkalender! De hele maand december zullen we je op social media inspireren met feestelijke groenten en fruit én heerlijke recepten. Doe je mee?

Steeds maar weer blijkt dat gezond eten het verschil kan maken. Meer groenten en fruit eten iedere dag, op ieder moment is super belangrijk voor je gezondheid. Daarom hebben GroentenFruit Huis en het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF) een actie opgezet: de Groenten & Fruit Decemberkalender! Achter de vakjes van deze Decemberkalender zitten kleurrijke foto's van groenten en fruit verscholen, maar dan met een feestelijk tintje!

Inspiratie

Nee, het blijft niet alleen bij kleurrijke groenten en fruit. We helpen je ook nog elke dag met een bijpassend recept! Bijvoorbeeld een feestelijk recept alvast voor de Kerst. Of  recepten voor Sinterklaas of Oudjaarsavond. Je kunt alle recepten vinden op Veggipedia; deze voldoen dus aan de richtlijnen van het Voedingscentrum en bevatten genoeg groenten en fruit.

Volg de Groenten & Fruit Decemberkalender vanaf vandaag op de Ga voor Kleur social media kanalen: Facebook en Instagram.

We wensen je een kleurrijke december!