Een kleurrijke verrassing

Veggieblogger Anne Marie Borgdorff werd vorige week verrast door een kleurrijk kookboek van de Postcodeloterij.

Blijkbaar zijn wij lid van de Postcodeloterij. Tenminste, vorige week viel er een pakketje op onze deurmat. Pakketjes zijn sowieso interessant, want zoveel brievenbuspost ontvangen wij niet meer. Bijna had ik deze gelijk naar het oud papier gebracht (zijn wij de enige die zoveel post ontvangen van al die loterijen?), maar in dit geval won mijn nieuwsgierigheid het toch.

En ik was aangenaam verrast door wat ik in het pakketje vond. De Postcodeloterij heeft namelijk een kookboek uitgebracht met Janny van der Heijden. Jullie kennen haar wel van Heel Holland Bakt. Het kookboek is een kleurrijk geheel. De omslagfoto is een prachtig beeld vol groenten en fruit.

Verder begint het boek met een onderverdeling van kleuren en groenten en fruit. Hoe gevarieerder je eet, des te meer voedingsstoffen je binnen krijgt. Groenten en fruit spelen daarin uiteraard de hoofdrol. Helemaal in de lijn van onze Ga voor Kleur-strategie.

Dus mochten jullie in deze tijd zin hebben om een verse maaltijd vol kleur zelf te bereiden dan is dit kookboek een aanrader. Moet je wel lid zijn van de Postcodeloterij, maar anders kunnen we misschien een uitruil van kookboeken doen. Dan natuurlijk wel digitaal, in het kader van binnen blijven en afstand houden.

Neem sowieso eens een kijkje op de receptenpagina van Veggipedia voor kleurrijke en lekkere inspiratie.

Veggieblogger: Anne Marie Borgdorff