Kleur voor de coronapatiënt

Sinds alle remmen los zijn, nachtclubs open gingen en feesten weer werden gegeven, is het aantal besmettingen met het coronavirus weer sterk toegenomen. Veggieblogger Robin van Schaik hoort plots van veel mensen om zich heen dat ze corona hebben. Zo ook haar zusje. Zij kan wel wat kleur gebruiken, dacht Robin.

Een gezellig weekend weg had mijn zusje gepland. Maar helaas, dat kan niet doorgaan als je in quarantaine moet en je je ziek voelt. Want ook mijn zusje blijkt corona te hebben. Wat een domper!

Om haar enigszins op te vrolijken en beterschap te wensen maakte ik voor haar en haar huisgenoot (die ook corona heeft) een kleurrijk pakketje. Het pakketje werd een heerlijke mix van Hollandse kersen, frambozen, grillgroenten en chocola. Deze grillgroenten had ik nog nooit eerder gezien. De groenten zijn al sous-vide gegaard (oftewel: vacuüm gekookt) en hoef je alleen nog maar kort op de barbecue of in de pan te leggen. Handig als je ziek bent en je het liefst met zo min mogelijk inspanning toch gezond wilt eten. Bovendien zorgt sous-vide garen ervoor dat de smaken en vitamines goed behouden blijven doordat de groenten niet in contact komen met het kookvocht. Ideaal!

In het pakketje stopte ik ook een lekkere scrub. Heerlijk om te ontspannen en je lichaam rust te geven om goed te kunnen herstellen.

Geef kleur door

Ken je ook iemand die wel wat gezondheid en vrolijkheid kan gebruiken? Geef ook kleur door met een kleurrijk pakketje. Daarmee wens je iemand pas echt gezondheid toe!

Deel je pakketje op social media (#geefkleurdoor) en tag @gavoorkleur.

Kijk voor meer informatie op geefkleurdoor.nl

Veggieblogger: Robin van Schaik