Kom 17 juli naar Nederland voor jouw kleurrijke dosis gezondheid

Eindelijk kunnen we iets verspreiden waar we vrolijker en gezonder van worden: we gaan heel Nederland inkleuren met groenten en fruit. En we starten in… het dorpje Nederland. Doe je mee?

We kleuren Nederland in met groenten en fruit

Na zo lang afstand houden is het tijd om iets te verspreiden waar we allemaal vrolijker en gezonder van worden: groenten en fruit. Want gezond leven begint met een gezonde en duurzame voedselomgeving. Daarom is er nu, na de teststraat en de vaccinatiestraat, de Geef-kleur-door-straat. Hier kun jij met je vrienden en familie een kleurrijke dosis gezondheid ophalen: een tasje vol groenten en fruit. Hoe meer kleur we doorgeven, hoe meer gezondheid we verspreiden over ons land.

Haal jouw tasje groenten en fruit in de Geef-kleur-door-straat

Op zaterdag 17 juli ben je welkom om jouw tasje vol groenten en fruit op te komen halen. Dus fiets, wandel of step door de enige echte Geef-kleur-door-straat en help mee om ons hele land in te kleuren met groenten en fruit. Met de flyer in jouw Geef-kleur-door tasje kun jij namelijk weer iemand anders nomineren voor een dosis kleur. Zo verspreiden we groenten en fruit over heel Nederland, vanuit Nederland.

In het kort

Wat: Een kleurrijke markt met activiteiten, informatie en volop groenten en fruit
Wanneer: Zaterdag 17 juli van 12:00 tot 16:00 uur
Waar: Veldhuisweg in Nederland, Overijssel

Kijk voor meer informatie op geefkleurdoor.nl