Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Was de klitwortels. Schil de klitwortels zoals je wortels schilt. Dit kun je bijvoorbeeld met een dunschiller doen.

Je kunt de geschilde wortels eventueel 10 minuten in water laten weken. Op deze manier verdwijnt iets van de bittere smaak.

De klitwortel verkleurt makkelijk. Gebruik daarom een beetje azijn of citroensap tegen de verkleuring.

De klitwortel kook je in 20 minuten gaar. Houd je van beetgaar? Kook de klitwortel dan 3 - 5 minuten korter.

Bereidingstijd

Koken: 20 minuten (of korter dan zijn ze beetgaar).