Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Probeer de Mamey Sapota altijd zo vers mogelijk te eten. Er zijn twee manieren om de Mamey Sapota klaar te maken: het vruchtvlees wegsnijden van het zaad of de vrucht doormidden snijden en uitlepelen. Dit hangt af van de rijpheid van de vrucht: is de vrucht nog niet volledig rijp, kies dan voor de tweede methode.

Mocht de vrucht nou wel goed rijp zijn, verwijder de steel en het andere uiteinde, snijd het fruit om de paar centimeter in en pel bij elke sectie de schil van het blootgestelde vruchtvlees af.