Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Halveer de papaja en verwijder met een lepel de zaadlijsten en zaadjes. Als je de helften nogmaals halveert, verwijder je het vruchtvlees makkelijker uit de schil.

Besprenkel de vrucht eventueel met limoensap, dit maakt de smaak van de papaja nog uitgesproken.

Let op: in recepten met gelatine gaat papaja de werking van gelatine tegen waardoor de gelatine niet stijf wordt. Dit kun je voorkomen door de papaja eerst even kort te koken (blancheren).

Leuk weetje: Je kunt naast het vruchtvlees ook de zaadjes gebruiken! De zaadjes kun je drogen en als ‘peper’ gebruiken in gerechten.

Bereidingstijden

Afhankelijk van de toepassing.