

Chilli Cress


Chilli Cress is met de scherpe radijssmaak een pittige en decoratieve smaakmaker. De volgroeide Chilli Cress wordt een grote roodgroene raap die vaak meegekookt wordt om een gerecht een spicy effect te geven. De cress moet beslist koud bewaard worden, om te voorkomen dat ze te snel doorgroeien.
Ook wel genoemd:
Bereiden & bewaren
- Bereiden
- Bewaren
Knip af wat je nodig hebt en zet het plantje dan weer terug in de koeling.
Chilli Cress schoonmaken
Was de cress vlak voor gebruik.
Informatie
Teelt en seizoen
Tip
Chilli Cress smaak
Verkrijgbaarheid
Uit Nederland
j
jan
f
feb
m
mrt
a
apr
m
mei
j
jun
j
jul
a
aug
s
sep
o
okt
n
nov
d
dec
Uit het buitenland
j
jan
f
feb
m
mrt
a
apr
m
mei
j
jun
j
jul
a
aug
s
sep
o
okt
n
nov
d
dec