

Sakura Cress®


Sakura Cress® heeft de smaak van radijs en rammenas. Door de dieprode kleur van de cress maak je je gerecht extra aantrekkelijk. De rode kleur wordt veroorzaakt door een hoog gehalte aan anthocyanen. Meer dan honderd keer dan in gewone radijs. Normale radijs heeft weliswaar een rode knol, maar de kiemblaadjes zijn gewoon groen.
Ook wel genoemd:
Bereiden & bewaren
- Bereiden
- Bewaren
Knip af wat je nodig hebt en zet het plantje dan weer terug in de koeling.
Sakura Cress® schoonmaken
Was de cress vlak voor gebruik.
Informatie
Teelt en seizoen
Tip
Sakura Cress® smaak
Verkrijgbaarheid
Uit Nederland
j
jan
f
feb
m
mrt
a
apr
m
mei
j
jun
j
jul
a
aug
s
sep
o
okt
n
nov
d
dec
Uit het buitenland
j
jan
f
feb
m
mrt
a
apr
m
mei
j
jun
j
jul
a
aug
s
sep
o
okt
n
nov
d
dec