Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Citroenverbena
Citroenverbena
Citroenverbena

Citroenverbena

Kruiden
Koelkast
Citroenverbena
Citroenverbena
Citroenverbena

Wat een heerlijk aroma heeft dit kruid! Het is een kruising tussen citroen, sinaasappel en citroengras. De Franse naam is verveine en zo staat het ook in Nederland vaak bekend. Van de blaadjes kun je thee zetten. Het kruid is ook heerlijk in salades en andere gerechten.

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Spoel de citroenverbena af onder de kraan en laat het uitlekken of dep het droog. Van de blaadjes kun je thee zetten. Het kruid is ook heerlijk in salades en andere gerechten.

Informatie

Citroenverbena kopen

Teelt en seizoen 

Tip

Citroenverbena smaak 

Verkrijgbaarheid

Uit Nederland

j

jan

f

feb

m

mrt

a

apr

m

mei

j

jun

j

jul

a

aug

s

sep

o

okt

n

nov

d

dec

Uit het buitenland

j

jan

f

feb

m

mrt

a

apr

m

mei

j

jun

j

jul

a

aug

s

sep

o

okt

n

nov

d

dec

Citroengras

Citroengras

Nu in seizoen
Kruiden
Citroenmelisse

Citroenmelisse

Nu in seizoen
Kruiden
Citroentijm

Citroentijm

Nu in seizoen
Kruiden
Citroengras

Citroengras

Nu in seizoen
Kruiden
Citroenmelisse

Citroenmelisse

Nu in seizoen
Kruiden
Citroentijm

Citroentijm

Nu in seizoen
Kruiden
Meer groenten en fruit