


Citroenverbena



Wat een heerlijk aroma heeft dit kruid! Het is een kruising tussen citroen, sinaasappel en citroengras. De Franse naam is verveine en zo staat het ook in Nederland vaak bekend. Van de blaadjes kun je thee zetten. Het kruid is ook heerlijk in salades en andere gerechten.
Bereiden & bewaren
- Bereiden
- Bewaren
Spoel de citroenverbena af onder de kraan en laat het uitlekken of dep het droog. Van de blaadjes kun je thee zetten. Het kruid is ook heerlijk in salades en andere gerechten.
Informatie
Teelt en seizoen
Tip
Citroenverbena smaak
Verkrijgbaarheid
Uit Nederland
j
jan
f
feb
m
mrt
a
apr
m
mei
j
jun
j
jul
a
aug
s
sep
o
okt
n
nov
d
dec
Uit het buitenland
j
jan
f
feb
m
mrt
a
apr
m
mei
j
jun
j
jul
a
aug
s
sep
o
okt
n
nov
d
dec