

Gangnam Tops


Een decoratief en natuurlijk steeltje met een crunchy en fris mondgevoel. De frisse Gangnam Tops (behorend tot de Sedum familie) gaan over in een licht bittere smaak die doet denken aan postelein. In de Koreaanse keuken wordt Sedum al genoemd in de 16e en 17e eeuw, als wilde groente Namul, en in gerechten als Dolnamul. Koreanen kennen het product vooral als voorjaarsgroente.
Ook wel genoemd:
Bereiden & bewaren
- Bereiden
- Bewaren
Afspoelen voor gebruik.
Informatie
Teelt en seizoen
Tip
Gangnam Tops smaak
Verkrijgbaarheid
Uit Nederland
j
jan
f
feb
m
mrt
a
apr
m
mei
j
jun
j
jul
a
aug
s
sep
o
okt
n
nov
d
dec
Uit het buitenland
j
jan
f
feb
m
mrt
a
apr
m
mei
j
jun
j
jul
a
aug
s
sep
o
okt
n
nov
d
dec