Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Goed wassen, puntjes aan beide zijden eraf snijden. Je kunt eventuele draad van de bonen aftrekken. Snijd de bonen in grote stukken of fijne reepjes. Eet pronkbonen niet rauw, maar kook ze eerst.  

Bereidingstijden

Koken: 10 - 15 minuten
Roerbakken: ca. 10 minuten
Smoren: 13 - 15 minuten
Stomen: 15 - 20 minuten