

Adji Cress


Adji Cress komt oorspronkelijk uit het Verre Oosten, met name uit Japan, Zuid-Korea en China. In Japan is de cress in combinatie met vette vis van oudsher een echte delicatesse. De bladeren werden als groente gegeten. Ze waren onder het volk populair om hun vermeende verkoelende en bloedstollende werking.
Ook wel genoemd:
Bereiden & bewaren
- Bereiden
- Bewaren
Knip af wat je nodig hebt en zet het plantje dan weer terug in de koeling.
Adji Cress schoonmaken
Was de cress onder stromend water vlak voor gebruik.
Informatie
Teelt
Tip
Adji Cress smaak
Verkrijgbaarheid
Uit Nederland
j
jan
f
feb
m
mrt
a
apr
m
mei
j
jun
j
jul
a
aug
s
sep
o
okt
n
nov
d
dec
Uit het buitenland
j
jan
f
feb
m
mrt
a
apr
m
mei
j
jun
j
jul
a
aug
s
sep
o
okt
n
nov
d
dec