Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Snijd na het schoonmaken de onderkant van het steeltje en snijd de paddenstoelen daarna in plakjes of in vieren. Kleine exemplaren kun je ook heel laten. 

Bereidingstijden

Koken: 5 - 7 minuten 
Roerbakken: 2 - 4 minuten
Magnetron: 2 - 3 minuten
Frituren: 2 - 4 minuten 
Grillen: 2 - 4 minuten 
Smoren: ca. 10 minuten
Stomen: ca. 6 minuten

Amandelpaddenstoel schoonmaken

Maak de amandelpaddenstoelen schoon met een vochtig keukenpapiertje of een champignonborstel. Doe dit pas vlak voor bereiding.

Je maakt paddenstoelen droog schoon. Als je ze in water legt, dan zuigen ze zich vol. Dat water laten ze bij het bereiden weer los en daarmee gaat wat van de smaak verloren.