Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

De bergbraambes is een kwetsbare vrucht, behandel ze voorzichtig.

Bereidingstijden

Geen, je eet de bessen rauw. Als ze verwerkt zijn tot compote, jam of sap check de houdbaarheidsdatum op de verpakking.

Bergbraambes schoonmaken

Was de bergbraambes voorzichtig in een kommetje onder stromend water. Was de bergbraambes niet direct onder de stromende kraan, daarmee kun je ze kneuzen. Verwijder na het wassen het steeltje en eventuele blaadjes.