Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren
  • Verwerk de Carolina Reaper in de sambal
  • Geef pit aan je chilisaus
  • Ideaal in curries
  • Lekker pittig voor een Aziatisch gerecht

Let op: alleen voor de liefhebbers van extreem pittig eten! 

Bereidingstijden

Afhankelijk van de toepassing.

Carolina Reaper schoonmaken

De zaadjes en de zaadlijsten zijn het scherpst en pittigst van alle pepers. Die kun je voor het gebruik dus het beste verwijderen.

Snijd de Carolina Reaper met een scherp mesje en vermijd het aanraken met de handen. Dit kun je doen door handschoenen te dragen of daarna je handen te wassen met zeep, zo voorkom je irritaties. Wrijf niet in je ogen, nadat je peper hebt gesneden!