


Carolina Reaper peper



De Carolina Reaper is de allerheetste chilipeper ter wereld. Deze extreem hete peper kun je herkennen aan zijn mooie rode kleur en gerimpelde 'huid'. Je kunt de Carolina Reaper verwerken in een salsa, saus of sambal. Maar let op, deze zijn alleen geschikt voor mensen die van extreem pittig eten houden.
Ook wel genoemd:
Bereiden & bewaren
- Bereiden
- Bewaren
- Verwerk de Carolina Reaper in de sambal
- Geef pit aan je chilisaus
- Ideaal in curries
- Lekker pittig voor een Aziatisch gerecht
Let op: alleen voor de liefhebbers van extreem pittig eten!
Bereidingstijden
Afhankelijk van de toepassing.
Carolina Reaper schoonmaken
De zaadjes en de zaadlijsten zijn het scherpst en pittigst van alle pepers. Die kun je voor het gebruik dus het beste verwijderen.
Snijd de Carolina Reaper met een scherp mesje en vermijd het aanraken met de handen. Dit kun je doen door handschoenen te dragen of daarna je handen te wassen met zeep, zo voorkom je irritaties. Wrijf niet in je ogen, nadat je peper hebt gesneden!
Informatie
Portiegrootte
Teelt
Tip
Carolina Reaper smaak
Verkrijgbaarheid
Uit Nederland
j
jan
f
feb
m
mrt
a
apr
m
mei
j
jun
j
jul
a
aug
s
sep
o
okt
n
nov
d
dec
Uit het buitenland
j
jan
f
feb
m
mrt
a
apr
m
mei
j
jun
j
jul
a
aug
s
sep
o
okt
n
nov
d
dec