Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Je kunt de bessen heel laten of halveren.

Een groene bes is weliswaar niet rijp, maar kan wel gegeten worden. De smaak is dan zuurder. De onrijpe bessen worden minder zuur als je de bes inprikt, bestrooit met wat zoetstof en zo een uurtje laat staan.

Kaapse kruisbes schoonmaken

Was de bessen voor gebruik. Verwijder pas na het wassen het steeltje en het lampionnetje.