Kikuna Leaves®

Kikuna Leaves hebben de smaak van wortel of selderij. Het is een typisch Aziatisch gewas. De plant wordt al eeuwenlang in Azië gebruikt. De plant wordt voornamelijk als kruid gebruikt, om gerechten op smaak te brengen. Alle delen van de plant zijn eetbaar, maar vooral de jonge blaadjes hebben de voorkeur.

OOK WEL GENOEMD:

Micro groente
Kikuna Leaves
Ga naar:

Informatie

Kikuna Leaves kopen

Zorg dat de blaadjes er frisgroen uitzien en niet verlept zijn.

Teelt en seizoen

Maatschappelijk verantwoorde teelt met biologische gewasbescherming. Kikuna Leaves zijn jaarrond verkrijgbaar. 

Tip

Van dit product eet je geen grote hoeveelheden. Je eet je groente(gerechten) misschien wel met meer smaak. Hierdoor haal je de aanbevolen hoeveelheid van 250 gram groente met gemak.


Kikuna Leaves smaak 

Kikuna Leaves hebben de smaak van wortel of selderij. 

Kikuna Leaves past goed in salades, maar kun je ook zo gebruiken:

  • Past goed in salades. 
  • Lekker bij rauwe vis of gerechten met schelpdieren. 
  • In tempurabeslag dopen en frituren. 

Een recept met Kikuna Leaves vind je op de website van Koppert Cress

Verkrijgbaarheid kikuna leaves®

Verkrijgbaarheid uit Nederland
Jan
Feb
Mrt
Apr
Mei
Jun
Jul
Aug
Sep
Oct
Nov
Dec
Verkrijgbaarheid uit het buitenland
Jan
Feb
Mrt
Apr
Mei
Jun
Jul
Aug
Sep
Oct
Nov
Dec