Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Peertje

Onze digitale assistent Peertje helpt je graag, maar kan zich net als een mens soms vergissen.

Wat is er nu in het seizoen?

Wat kan ik koken met mijn restjes?

Deze website gebruikt cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Door op 'Alles accepteren' te klikken geef je toestemming voor de plaatsing ervan en het verwerken van op deze wijze verkregen persoonsgegevens, zoals in ons privacy- & cookiestatement wordt vermeld.

Onze privacy- & cookiestatement:

Bereiden & bewaren

  1. Bereiden
  2. Bewaren

Snijd voor gebruik de stengels van de knollen.

Schil de knollen, snijd ze in plakken en vervolgens in blokjes of repen.

Je kunt rauwe koolrabi ook raspen of schaven voor gebruik in salades.

Verse koolrabi kook je in een beetje water in 15 tot 20 minuten beetgaar. Giet de groente daarna af en breng op smaak met nootmuskaat.

Koolrabi's zijn ook geschikt om te vullen.

Bereidingstijden

Koken: 10 - 13 minuten
Stoven: ca. 15 minuten
Magnetron: 3 - 4 minuten
Smoren: ca. 15 minuten